ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 8 червня 2015 р.

08.06.2015р. Б. / Капелани потребують автомобіля для ефективнішого служіння в зоні АТО

Служіння військового капелана в зоні АТО пов’язане з багатьма викликами, які впливають на ефективність душпастирської опіки наших воїнів. Досить часто священик зустрічається із труднощами переміщення між різними підрозділами, які потребують душпастиря. За свідченнями капелана нашої Церкви, який з липня 2014 душпастирює у зоні АТО, ефективність служіння падає на 60-70% при відсутності транспорту для капелана.

Відстані, які долають капелани у часі ротації, вимірюються не у сотнях, а у тисячах кілометрів в межах одного сектору. За один день священик при наявності транспортного засобу відвідує близько 10 підрозділів, натомість така можливість зникає при відсутності автомобіля.

Звертаємося до всіх людей доброї волі, які можуть допомогти придбати автомобіль для здійснення душпастирського служіння в зоні АТО. На сьогодні автомобіль найбільше потребують священики, які відбувають в напрямку Маріуполя. Усіх охочих допомогти просимо звертатися за телефоном: 044 279 19 20 
або kapelanstvo.ugcc@gmail.com.

Нехай Господь Бог благословить усі ваші добрі починання у справі захисту та оборони нашої країни!

Немає коментарів: