ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 17 червня 2015 р.

17.06.2015р. Б. / Верховна Рада України: Пласт буде залучено до програми військово-патріотичного виховання (+VIDEO)

Дорогі колеги! Павло Кишкар, фракція "Об'єднання "Самопоміч".

Дійсно підтверджую щодо пріоритетності, цей законопроект не є першочерговим, проте визначає дуже суттєвий елемент військово-патріотичного виховання і "Самопоміч" буде підтримувати цей законопроект. 

Будемо вдячні Міністерству оборони, якщо наступним законопроектом буде програма військово-патріотичного виховання молоді в Україні на основі роботи, як товариства сприяння оборони України, так і залученню організації "Пласт".

Я підтверджую слова пана Миколи, що незадіяний солдат, незадіяний в тому числі і в системі військово-патріотичного виховання, від нудьги, здебільшого, кидається або в алкоголізм, або в наркоманію. Тому будемо наполягати на тому, щоб системи внутрішньої ротації, коли солдати, які перебувають на фронті змінюють один одного в середині підрозділу були задіяні в тому числі і в системі військово-патріотичного виховання та підготовки.

Будемо сприяти Міністерству оборони, а цей законопроект будемо підтримувати. Дякую.



Немає коментарів: