ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 16 жовтня 2012 р.

16.10.2012р. Б. / Розарій – таємна зброя християн

 
У США підприємці протягом жовтня щодня моляться розарій за навернення країни.
 
Ініціатива періодичного видання Catholic Business Journal, що має на меті молитву за наступні парламентські вибори в країні, спрямована на захист релігійної свободи й сумління та захисту життя людини в хвилини найбільшого випробування. 

Засновниця видання Карен Вокер пригадала, що молитва на розарії протягом століть була таємною зброєю християн. 

«Маємо постійну потребу в материнській опіці Марії»– продовжує пані Вокер. Пригадуючи ті виклики, які стоять перед Церквою у США в теперішній час, вона наголосила, що напади на релігійну свободу з боку уряду країни неможливо подолати без розарію. 

«Чи принаймні рік тому хтось би міг подумати, – говорить вона далі, – що не матимемо можливості практикувати свою християнську віру та свої переконання в цій країні? Що працедавці та медичний персонал будуть змушені підтримувати убивство ще ненароджених дітей? Хто б міг подумати що також і у штаті Массачусетс дозволять евтаназію, позбавляючи похилих віком та хворих їхньої гідності, яка є дарована Богом, таким чином руйнуючи медичну професійну етику». 

Дік Лайлс, ведучий радіопрограми, де проголошена ця ініціатива, пригадав молитву за навернення Росії, яка минулими роками видавалася сильною та загрозливою. Молитва змінила країну і там відновлюють ті храми, що були зруйновані за комуністичних часів. «Сьогодні ми перебуваємо в подібній ситуації, – додає Дік Лайлс, – ми є в такому періоді історії, коли існує загроза загинути від впливу світу, як колись була загроза загинути від збройного нападу. Отже, просимо про щоденну молитву на розарії протягом цілого місяця жовтня». 

Святий отець Піо говорив, що розарій – це могутня зброя проти диявола. Протягом століть Римські Архиєреї заохочували до молитви на розарії, особливо в часи найбільших випробувань та тривог. 

Блаженний Папа Йоан Павло ІІ, заохочуючи до молитви на розарії написав листа «Rosarium Virginis Mariae», також і Папа Бенедикт ХVІ багато разів заохочував та заохочує молитись на розарії. 


За матеріалами: Радіо Ватикан 

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: