ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 12 жовтня 2012 р.

12.10.2012р. Б. / Глава УГКЦ закликав усіх, хто працюватиме на виборах, не боятися


Предстоятель Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав (Шевчук) в ефірі телеканалу ТВі звернувся із закликом до спостерігачів та членів виборчих комісій не боятися діяти згідно з волею сумління.
 



 
«Я б хотів звернутися до тих, хто буде залучений до виборчого процесу. Скеровую до них одне-єдине гасло: «Не бійтеся!». Не бійтеся тих, хто хоче на вас тиснути, не піддавайтеся на залякування тих, хто вас до чогось змушуватиме, маніпулюватиме голосами виборців чи шахрувати результати», – закликав Глава Церкви.
 
Він наголосив, що люди, які контролюватимуть хід виборів, мусять не боятися, тому що саме від них залежить чесність цих виборів.
 
«Якщо і спостерігачі, і члени виборчих дільниць протистоятимуть злу, а ви маєте для цього силу, особисту силу, тоді фальсифікації не відбудеться. Ми в нашій Церкві молимося за чесні вибори. Дехто вже починає з цього кепкувати, мовляв, які можуть бути «чесні вибори», коли така брудна виборча кампанія. Але молитва є допомогою тим, хто не хоче піддатися тиску. Це допомога, яку випрошує наша Церква для тих, хто потребує відваги, щоб діяти відповідно до голосу свого сумління. Тож, не бійтеся, з вами Господь, з вами є добрі наші громадяни, які не бажають миритися з суспільним злом», – наголосив Предстоятель Церкви.

Департамент інформації УГКЦ

Немає коментарів: