ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 8 жовтня 2012 р.

08.10.2012р. Б. / В Україні 27-28 жовтня - національний День Біблії. Євангелізація у в'язниці


 Традиційно в останню неділю жовтня в Україні вшановують День Біблії. Пенітенціарне душпастирство УГКЦ ініціює збір книг Святого Письма українською та російською мовами в парохіях УГКЦ протягом 3-ох тижнів з 7 до 28 жовтня 2012 року. Для отримання контактної інформації для зв'язку з Вашим місцевим капеланом або відомостей про найближчий пенітенціарний заклад, який ви можете відвідати та про виконання необхідних умов для допуску до конкретної установи телефонуйте +380984229221.

Нажаль саме 28 жовтня відбуваються вибори до Верховної Ради України, тому заходи для ув'язнених переносяться на тиждень пізніше, cебто на 4 листопада 2012 року. Зміст події - зустріч з в'язнями на предмет вшанування Біблії, розповідь про Боже Слово, формування канону Святого Письма, роль його в житті християн, місце Біблії в молитві та літургійному житті Церкви. Передача біблій для книгозбірні колонії завершує зустріч.

Джерела: prison-pastoral.blogspot.com

Воїни Христа Царя

Немає коментарів: