ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 22 вересня 2012 р.

22.09.2012р. Б. / Перед Різдвом побачить світ книга Папи Бенедикта XVI про дитинство Ісуса


У п’ятницю, 21 вересня 2012 р., у Ватикані відбулося підписання договору між Ватиканським видавництвом та видавництвом «Rizzoli» щодо публікації книги Папи Бенедикта XVI про дитинство Ісуса, описане в Євангеліях. Згідно з угодою, Ватиканське видавництво передає партнерові доручення укладати з іншими видавництвами угоди щодо авторського права та дозволу на друкування перекладів.
 
Заплановано, що в Італії нова книга Святішого Отця побачить світ перед Різдвом, як спільне видання обидвох згаданих видавництв. Вже готується німецьке видання, над яким працює видавництво «Herder», яке віддавна публікує праці Йозефа Ратцінгера-Бенедикта XVI. Тривають пошуки партнерів, щоб книга побачила світ одночасно найбільш поширеними мовами.
 
Остаточну назву нової книги Папи ще не оприлюднено. Пригадаємо, що у 2007 році побачила світ книга «Ісус з Назарету. Від Хрищення в Йордані до Переображення», а 2011 – «Ісус з Назарету. Від входу до Єрусалиму до Воскресіння». Українською мовою обидві книги читачам запропонувало видавництво Отців Василіян «Місіонер».

Джерела: Радіо Ватикан

Воїни Христа Царя

Немає коментарів: