ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 25 грудня 2018 р.

25.12.2018р. Б. / Святий Миколай Бершаді завітав у домівки вимушено-переселених осіб у 15 населених пунктах

"Святий Миколай Бершаді завітав у домівки вимушено переселених осіб, серед яких діти та люди похилого віку", - повідомляє о. Роман Сиротич, синкел у справах соціального служіння Киїської архиєпархії.

В часі підготовки до Різдва священик о. Михайло Будник відвідує дітей сучасної війни на Сході України. Вони знайшли мир в Бершадському районі. Зокрема, у районі згідно статистичних даних, близько 100 ВПО. Родини переселені зі Сходу відчули добро і милосердя Миколая через відвідини та привітання о. Михайла. У багатьох людей на очах сльози радості та вдячності, бо саме Церква їх не забула.

Кожна зустріч дарує нових людей, цікаві знайомства і незабутні враження. Милосердя знаходить людей і відкриває серця для прийняття Божої любові. За два дні відвідано дев’ять сіл, попереду ще п’ять сіл і місто Бершадь. Окрім цього, у планах ще екскурсія у новорічно-різдвяний Київ!

"Дана соціальна ініціатива "Різдво разом" Київської архиєпархії здійснюється за підтримки партнерів, за що щиро їм дякуємо. Водночас, дякуємо о. Михайлу за невтомну працю та відкритість на соціальну діяльність та потреби людей", - підсумовує о. Роман.
Прес-служба БФ «Карітас-Київ»

Немає коментарів: