ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 26 жовтня 2016 р.

26.10.2016р. Б. / В Києві проводитимуть фестиваль-конкурс духовної пісні “Аскольдів глас”

“Аскольдів глас” – фестиваль-конкурс духовної пісні, започаткований у 2007 р. за ініціативи о.-митрата Ігоря Онишкевича та громади УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій могилі. Конкурс проводиться в грудні на свято св. Миколая, архиєпископа Мир Лікійських. Мистецький захід популяризує кращі зразки духовної, патріотичної, народно-обрядової музики, ознайомлює широкий загал із історичними подіями минувшини, постаттю київського князя Аскольда, залучає до участі обдарованих солістів та співацькі колективи з усієї України. Конкурс носить екуменічний характер.

Учасники: до участі в XV Фестивалі-конкурсі духовної пісні “Аскольдів глас” запрошуються сольні виконавці 13–18 років. Мистецький захід відбудеться 17 грудня 2016 р. Б. в актовій залі Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова (м. Київ, вул. Пирогова, 9, ст. м. Університет). Переможці будуть нагороджені дипломами, пам’ятними подарунками та грошовими преміями:
І премія – 5 000 грн.
ІІ премія – 3 000 грн. 
ІІІ премія – 2 000 грн.

Вимоги:1) Концертний виступ учасника складається із двох творів. Рекомендована тематика для першого твору: князь Аскольд – провісник українського християнства, святий Миколай Чудотворець Мирликійський, герої Крут, сучасні герої-захисники Вітчизни. Другий твір обирається довільно із жанру духовної, патріотичної або народно-обрядової музики. Можливе виконання сучасної авторської музики під фонограму мінус. Тривалість виступу – 10 хв. 2) До оргкомітету конкурсант надсилає анкету-заявку (до 19 листопада 2016 р., зразок додається), фото, аудіо- чи відеозапис виступів.

Склад журі:
Для оцінювання у фестивалі-конкурсі запрошується компетентне журі, до складу якого входять провідні діячі сьогодення – музиканти, композитори, поети, представники ЗМІ, духовенство. Рішення журі остаточне і перегляду не підлягає.

Критерії оцінювання:
Зміст представлених творів;
Музично-виконавський рівень;
Артистизм.

За підсумками конкурсу щорічно видаються аудіо- та відеодиски.
Оргкомітет фестивалю: о.-митр. Ігор Онишкевич, К.Чаплик, Н.Кучерява, А.Чаплик, А.Гетьман, С.Заяць, Н.Пуряєва, Р.Лоцман, В.Федоришин, Н.Мальцева, Л.Михайлюк, Т.Чернета.

Відповідальні за проведення конкурсу:
Катерина Чаплик (голова оргкомітету)– 066 447 80 99, 067 197 80 13
e–mail: Askoldiv_glas2011@ukr.net або Chaplyk_Kateryna@ukr.net
Світлана Заяць 067 220 79 70

Інформацію про результати попередніх конкурсів можна отримати на сайті www.askoldova-mohyla.org – рубрика «Аскольдів глас».

Завантажити анкету можна натиснувши тут.


Немає коментарів: