ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 21 жовтня 2016 р.

21.10.2016р. Б. / Сорос фінансував спробу ліберального бунту в Католицькій Церкві США

Група католиків з Альянсу загального блага, була заснована в США у 2005р.. Вона була заснована за фінансової підтримки Фонду «Відкрите суспільство» американського мультимільярдера Джорджа Сороса, як свідчать документи, що потрапили в інтернет, Альянс успішно зумів змістити акценти в ЗМІ та суспільній дискусії з традиційних католицьких цінностей, перешкодивши діяльності ортодоксних католиків, пише американська католицька інформаційна агенція CNA.

Альянсу зокрема вдалося організувати промову Барака Обами в католицькому університеті Нотр-Дам. Що було прилюдним і явним ламанням приписів документу «Католики в політичному житті», який був оприлюднений католицьким єпископатом США у 2004 році. Цей документ забороняє католицьким інституціям у будь-який спосіб підтримувати осіб, які діють всупереч основним моральним принципам католицької віри.

Документи «Відкритого суспільства» свідчать, що Альянс був створений для «забезпечення голосу прогресивних католиків». За допомогою «Відкритого суспільства» Альянсу вдалося, за допомогою ЗМІ, змістити акценти з питань абортів, сексуальної моралі на питання соціальної справедливості. Окрім цього у своїй пропагандистські роботі Альянс широко застосовував випуск буклетів, радіо-оголошень, створенням веб-сайті, бронюванням місця по кабельному телебаченню.

Альянс вписався у стратегію «Відкритого суспільства» по зміщенню акцентів з моральних на соціальні питання у американському релігійному середовищі. Окрім цього Альянс у 2009 р. організував католицьких активістів на підтримку державної політики.

Тільки у 2009 р. «Відкритого суспільства» витратило на фінансування Альянсу й споріднених груп в середині американського католицтва 3 млн. доларів США.

Саме Альянс виступає у переписці команди Гілларі Клінтон, як один з основних стовпів спроби ліберального бунту проти єпископату в середині Католицької Церкви США, який пробували організувати помічники Клінтон.

Нагадаємо, що в Україні Фонд «Відкрите суспільство» діє під назвою Міжнародний фонд «Відродження» та є офіційним партнером Українського Католицького Університету.

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів: