ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 10 жовтня 2016 р.

10.10.2016р. Б. / В УГКЦ розпочинається підготовка заходів Дня Ювілею Божого Милосердя для в'язнів 6 листопада

В рамках Ювілейного року Божого Милосердя, Святіший Отець Франциск оголосив 6 листопада Днем Ювілею для в’язнів. Просимо під час літургійних богослужінь в неділю, 6 листопада у всіх парафіях згадати про цю подію у всій Вселенській Церкві. 5-6 листопада 2016 року у пенітенціарних установах відбудуться духовно-молитовні зустрічі з ув’язненими за участю єпископів, капеланів, волонтерів, що проголошуватимуть Добру Вістку про Боже Милосердя. В нашій Церкві в ці самі дні листопаду відбуваються Суспільні Дні УГКЦ, що пов’язані з пам’яттю про доброчинну діяльність митрополита Андрея Шептицького.

У підготовчий період у парафіяльних спільнотах УГКЦ проводяться доброчинні збірки гуманітарної допомоги: засобів особистої гігієни, теплого одягу, взуття, Святого Письма, приватних молитовників, натільних хрестиків, образків, вервичок. 

Кожна родина у парохії здатна зібрати пакет гігієнічних засобів: мило, зубна паста, зубна щітка.

Очікуємо сприяння Карітас і приватних доброчинців щодо теплого одягу і взуття, банних капців, нової спідньої білизни.

Цільова категорія в’язнів у потребі: підлітки, жінки, особи, перебуваючі у сан-частинах, хворі й інваліди, особи без соціальних зв'язків.

Немає коментарів: