ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 18 жовтня 2016 р.

18.10.2016р. Б. / Монахиня з Рима проведе серію семінарів присвячених катехитичному служінню особам з особливими потребами в Україні

7-12 листопада в УГКЦ відбудеться серія семінарів, присвячених катехитичному служінню особам з особливими потребами. Семінари відбудуться з ініціативи Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ та Катехитично-педагогічного інституту УКУ і їх проведе с. Вероніка Донателло з Рима.

Варто зазначити, монахиня сама народилася в сім’ї глухих і тепер вона очолює Відділ катехизації неповносправних осіб Національного Катехитичного Бюро Італійської Єпископської Конференції. 

Протягом днів перебування в Україні черниця зустрінеться із студентами в Києві, з представниками єпархій та соціальних центрів, студентами УКУ у Львові, з батьками дітей-аутистів. Серія семінарів базуватиметься на основі  вчення Церкви про працю з особами з особливими потребами.

Немає коментарів: