ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 24 березня 2016 р.

24.03.2016р. Б. / Студентські капелани запрошують молодь Львова на Великопосні реколекції

Центр Студентського Капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ запрошує молодь Львова на Великопосні реколекції, які відбудуться 25-27 березня 2016 року. «Примирення, прощення, зцілення душевних ран» є головною темою, над якою роздумуватимуть студенти разом із реколектантом о. Михайлом Станчишином (ТІ).

Впродовж реколекцій на студентів очікують науки священика, молитви, духовні розмови, перегляд тематичного фільму. Окрім того, кожен матиме нагоду приступити до Святих Тайн Сповіді та Причастя, особисто поспілкуватись зі священиком на духовні теми.

Реколекції відбуватимуться у Святопреображенському монастирі сестер ЧСВВ (с. Береги). Вартість – 360 гривень. У вказану ціну входить триразове харчування та проживання. Організатори просять всіх охочих зареєструватись за номером телефону: 
067 675 65 86 о. Роман

Немає коментарів: