ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 18 березня 2016 р.

18.03.2016р. Б. / ЛМГО «Українська молодь - Христові»: наміри ЛГБТ-спільнот провести «Марш рівності» у Львові є добре продуманою провокацією

Міському голові Львова п. Андрію Садовому
Позиція ЛМГО «Українська молодь – Христові»  щодо проведення ЛГБТ-квесту Львові.
ЛМГО «Українська молодь - Христові», яка діє з благословення єпископів Львівської Архиєпархії, сьогодні продовжує працювати перш за все над тим, щоб заклик Великого Митрополита Андрея Шептицького, ідейника організації, був альфою і омегою всієї діяльності спільноти в  Україні, щоб молодь належала не ідеологам, не рухам і різним течіям, а Христові - подателю життя.

Ми, дійсні члени організації, як спадкоємці ідей Митрополита Андрея Шептицького, обурені намірами ЛГБТ-спільнот провести «Марш рівності» у Львові в перший тиждень Великого посту.

По-перше, вважаємо, що Великий піст – це час навернення, пошуку Бога, покаяння та молитви, а не популяризації і публічного визнання прав сексуальних меншин.

По-друге, традиційна сім’я як законний союз чоловіка і жінки, перебуває під загрозою і потребує захисту. На права сім’ї і людини сьогодні посягають як уряд, так і суспільство загалом, для підтвердження цього можемо навести безліч прикладів. Покликаючись на авторитет засновника Митрополита Андрея, пригадаймо його бачення християнської сім’ї:
"... майбутність належить до тих народів, у яких подружжя є річчю святою... у таких народів легко знайти лад і силу. Такі народи з елементарною силою здобувають собі добробут".

По-третє, ми вважаємо, що кожна людина має право висловити свою думку, позицію, переконання, але інтимні стосунки між людьми повинні бути особистими, інтимними, а не публічними. Згідно з вченням Церкви, сім’я та інтимні стосунки, як важливий, Богом даний дар, що творить сім’ю, покликані для продовження людського роду, а також для ділення любові між чоловіком та жінкою. Відтак, ми вважаємо виявом егоїзму та аморальності, якщо люди використовують свою статевість не за призначенням, а для самозадоволення, знущання над іншими, знущання над собою, способом досягнення кар’єрних цілей і т.п. Людей, які є представниками таких видів сексуальності, можна назвати незрілими, аморальними чи такими, які потребують лікування, співчуття, духовної підтримки, а не розголосу і узаконення.
Нам боляче, що організатори і всі, хто надають підтримку спільноті ЛГБТ, маніпулюють термінами «права людини» і вимагають рівності. Відразу виникає питання рівності кого і з ким? Тож з ким порівнювати хворих людей, які потребують допомоги, лікування, духовної і моральної підтримки? Їхні права не порушені, вони також мають право на існування. Коли потрібна допомога, то не можна узаконювати аномальний стан.

«Права людини» – це природні можливості людини, що забезпечують її життя, гідність і свободу діяльності у всіх сферах суспільного життя. Права людини випливають з природи людини і є невід’ємними від неї, вони позатериторіальні і позанаціональні, існують незалежно від закріплення в законодавчих актах держави, є об'єктом міжнародно-правового регулювання та захисту.

Але права людини в жодному випадку не стоять поза моральними принципами, а радше є безпосередньою основою морального життя суспільства. Правами людини не можна виправдовувати хвороби і відхилення. Ми повністю поділяємо думку Митрополита Ігоря (Возняка), який зазначив:
"Ми прагнемо жити у суспільстві, в якому є діалог і відсутнє насильство, але ми проти того, щоб жити у суспільстві, в якому є діалог з гріхом".

Звертаємося до всіх молодих, свідомих громадян не піддаватися на провокацію, яку планують влаштувати у Львові в перший тиждень Великого посту (19-20 березня), чим стараються затерти християнське обличчя міста. Вважаємо, що це добре продумана провокація, оскільки будь-яка «картинка» з цієї «ходи рівності» буде використана проти Львова ворожими антиукраїнськими силами.

Без злоби і ненависті, а з любов’ю та співчуттям запрошуємо всіх християн молитися за цих людей. У п’ятницю після духовних бесід у приміщенні організації запрошуємо до спільної молитви за всіх людей, які страждають від гріха гомосексуалізму. Підтримаймо їх молитвою, щоб через дію Святого Духа прийшло в їхнє серце усвідомлення правди і великого Божого милосердя.

З молитвою та повагою голова та члени                                                         
Львівської міської громадської організації «Українська молодь-Христові»,
Роман Ковалів

Немає коментарів: