ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 21 березня 2016 р.

21.03.2016р. Б. / Нові наставники для дітей-сиріт у Івано-Франківській Архиєпархії

Як повідомив відповідальний за проект "Наставництво" Комісії у справах родини Івано-Франківської Архиєпархії УГКЦ диякон Ярослав Ілюк перші наставники з другої групи, що нещодавно пройшли відповідний тренінг-вишкіл вперше відвідали своїх дітей-сиріт у Угорницькій школі-інтернаті, м. Івано-Франківська.

Діти з нетерпінням вже чекали на своїх наставників і радо їх зустріли адже від тепер їхні друзі-наставники стануть для них їх підпорою, допомогою та добрим прикладом в житті. Не приховували переживань перед зустріччю і самі наставники. Однак вони радо приступили до своєї праці.

Діти-сироти потребують нас. Потребують нашої допомоги, підтримки, нашої дружби, любові і опіки. Наша ж справа, як християн, особливо в Ювілейний Рік "Божого Милосердя", виконати свій християнський обов’язок через призму діл милосердя щодо тіла та щодо душі.

Проект не закінчується, набір триває. Потенційні наставники вже телефонують нам, а ми формуємо чергову групу.  

ПРОСИМО ПРО МОЛИТВУ ЗА НАБІР НАСТАВНИКІВ В НАШ ПРОЕКТ ТА ЩАСЛИВЕ ПРОВЕДЕННЯ ТРЕНІНГІВ В ПРОЕКТІ "НАСТАВНИЦТВО" У НАШІЙ АРХИЄПАРХІЇ. 

ЗАПРОШУЄМО СТАТИ НАСТАВНИКАМИ ДЛЯ НАШИХ ДІТЕЙ-СИРІТ САМЕ ВАС!!!

За додатковою інформацією звертайтесь:
ієрей Юрій Прилепський:
066 419 31 39 або 067 344 35 23;
диякон Ярослав Ілюк:
097 711 78 05

Немає коментарів: