ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 8 серпня 2015 р.

08.08.2015р. Б. / Футбольний клуб "Баварія" передав Папі Франциску мільйон євро

Німецький футбольний клуб «Баварія» передав Папі Франциску чек на один мільйон євро. Папа сам може визначити, на який саме благодійний проект буде призначена ця сума, повідомили в самому клубі. Чек передав префекту Папського дому, архієпископу Георгу Генсвайну, президент «Баварії» Карл-Гайнц Румменігге перед матчем із «Реалом», який вчора відбувся у Мюнхені та завершився перемогою німецької команди 1:0.

Архієпископ Генсвайн переказав вітання від Папи й сердечне «Господь віддячить» після отримання несподіваного подарунка. В інтерв‘ю німецькій газеті «Tageszeitung» він також зізнався, що вже довгий час є палким уболівальником «Баварії».

У жовтні 2014 року Папа Франциск приймав спортсменів та співробітників мюнхенської «Баварії» на аудієнції у Ватикані. Тоді гості пообіцяли, що з прибутків від товариських матчів – перекажуть мільйон євро на благодійність.

Немає коментарів: