ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 26 травня 2012 р.

26.05.2012р. Б. / Митрополиту Павлу (ПЦвУ МП) Азаров важливіший за Бога?

У четвер, 24 травня під час урочистого заходу з нагоди завершення реставраційних робіт фасаду Великої лаврської дзвіниці, на якому був присутній прем'єр-міністр України Микола Азаров, Митрополит Павло (Лебідь) перервав службу для хвалебних слів на адресу прем'єра. Про це написав користувач andriy_kovalov в своєму ЖЖ, передає ТСН.
 
"До храму буквально забігає митрополит Павло, Микола Янович Азаров і директор Заповідника "Києво - Печерська Лавра" Вікторія Ліснича з охороною, з "усім притчтом". У цей час диякон виголошував ектенію. Павло буквально вбіг на амвон, після "Господи помилуй", перебив диякона... і почав виголошувати слово, яка "Микола Янович - чудова людина, що за його уряду Лавра почала відновлюватись і реставруватися, а Церква православна розквітла".
 
Всі замовкли, з вівтаря вийшли священики, хор - замовк. Митрополиту принесли мікрофон. У храмі включили світло, працюють дві камери - оператори Кабміну, спалахи фотоапаратів, люди заметушилися. Всі збіглися ближче роздивитися Миколу Яновича, його обступила охорона. Павло сказав слово, і всі так само швидко вилетіли з храму. Ще хвилина розгубленості, і, тільки тоді службу відновили, але люди ще до кінця говорили про те, що трапилося", - написав користувач соцмережі.


Джерела: expres.ua

Воїни Христа Царя

Немає коментарів: