ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 15 грудня 2011 р.

15.12.2011р. Б. / Через алкоголь ми губимося як українці, - капелан

«Бог додасть світло, щоб вибрати, що є найважливішим», - сказав 15 грудня на сесії у зверненні до міських обранців капелан Львівської міської ради о. Орест Фредина.
 
«Маємо складне питання -  те що ми губимося як українці. Губимося тим, що, як правило, наш народ зловживає вживанням алкоголю. Інше питання, що за тих людей, які турбуються за свої робочі місця, за тих людей ваше серце теж має турбуватися. Так само має на вашому серці лежати відповідальність, щоб дати їм можливість бути задіяними. Я як священик думаю собі, що річ, яку ви маєте обговорити і прийняти, є надзвичайно важлива. Її треба зробити.  Ми губимо те, що найважливіше.

Бог додасть світла вибрати те, що найважливіше, а те, що другорядне – прикласти зусилля, щоб помогти стати в перший ряд», - зазначив о. Орест Фредина у своїй проповіді перед початком сесії. Відтак він закликав всіх присутніх у залі до молитви.

Додамо, сьогодні під час сесії буде розглядатися питання про заборону продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв у МАФах.


Джерела: ZAXID.NET

Мандрівники Христа Царя

Немає коментарів: