ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 10 грудня 2011 р.

10.12.2011р. Б. / Для представників релігійний організацій шенгенські візи будуть безкоштовними





МЗС України на завершальному етапі переговорів з ЄС щодо скасування оплати за візи до країн Шенгену для трьох категорій українців.

В угоду про спрощення візового режиму додані три категорії українців, які за шенгенську візу не будуть сплачувати ні копійки - представники професійних об'єднань, громадських та релігійних організацій. 


Також нині узгоджують останні деталі з американським урядом. Для українців багаторазова віза до США буде діяти не 5, а 10 років. 


А для вболівальників із березня 2012-го року шенгенську візу можна отримати в посольстві Польщі лише на підставі квитка на матчі Євро-2012. 


«Починаючи з 8 березня громадяни, які мають квитки, можуть звертатися до консульств Польщі для того, щоб оформити шенгенську візу», - пояснив директор Департаменту консульської служби МЗС України Андрій Олефіров. 



За матеріалами: ТСН 

Джерело:  КРЕДО 

Немає коментарів: