ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

неділю, 3 травня 2015 р.

03.05.2015р. Б. / У світлі заворушень у Балтіморі гравець НФЛ закликав народ навернутись до Бога

Гравець Національної футбольної ліги США Бенджамін Вотсон висловив свою думку щодо ситуації в Балтіморі. Тайт-енд команди «New Orleans Saints» був гостем програми «Fox and Friends Weekend», під час якої сказав, що його надихнула реакція релігійних організацій в Балтіморі та усій країні, повідомляє Fox News.

«Коли я спостерігаю за цим, то отримую натхнення, бо бачу очевидний прогрес», – сказав Вотсон, додаючи, що власне Божа любов стимулює людей допомагати один одному».

Ведучий Чарльз Пейн запитав: Яким чином найкраще передати це розчарованій молоді?

«Найкращий спосіб – це сім’я», – відповів Вотсон. – «Колись ці молоді люди стануть батьками… Можливо, в їх сім’ї вони не бачили цього. Ми живемо у світі, в якому трапляється багато поганих речей. І, з тої чи іншої причини, можливо, у них не було батька, можливо, у них немає мами, можливо, вони живуть у прийомній сім’ї».

«Надія, яку ми маємо в Євангелії, полягає в тому, що, незважаючи на те, звідки ви родом, яким є ваше походження, де ви зростали, чи ваші батьки вас ненавиділи, Бог вас любить», – зазначив Бенджамін Вотсон.

У мережі Фейсбук він написав:

«Сьогодні я бачу «дим», однак слід розібратися з вогнем. Те, що ми спостерігаємо є лише «димом» після років безнадії. І кожного разу я все більше переконуюсь, що любов Божа до наших братів і сестер, створених на Його образ, є нашою єдиною надією на примирення. Але ми можемо побачити її лише тоді, коли Бог просвітить нас і змінить наше думання. Я не говорю про те, щоб підняти руки догори і співати. Любов є дією, яка стимулює людину ставитись до інших з гідністю і повагою навіть тоді, коли вони цього не заслуговують. Вона стимулює навчати і надавати можливості тим, хто живе в бідності. Вона надає ідентичності і самоповаги. Вона здійснює правосуддя без зловживання. Вона шанує владу і сприяє миру. Вона не є слабкою, а сильною для того, що правильне!»

 «Ми, і, що найважливіше, тіло Христове, повинні виступити за справедливість в усіх сферах, для усіх людей. Ми повинні встановити стандарт для відповідного ставлення до людей.

Сьогодні я молюсь за пастирів, лідерів, поліцію і спільноту Балтімора. Сьогодні я молюсь за Америку», – завершив він.

Нагадаємо, що після того як співпрацівники поліції Балтімору побили затриманого Фредді Грея, внаслідок чого він помер, мешканці Балтімору вийшли на вулиці з протестами та вчинили масові заворушення та погроми. Було розграбовано кілька торгових центрів, спалено півтори сотні авто і близько 15 будівель. До міста для наведення порядку було введено частини Національної гвардії. Шістьом працівникам поліції було висунуто звинувачення у важкому вбивстві другого ступеню та ненавмисному вбивстві.

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів: