ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 20 серпня 2013 р.

20.08.2013р. Б. / На Львівщині вночі знищили пам’ятник УПА

У Раві-Руській Львівської області невідомі знищили пам’ятник Українській повстанській армії.

Подія сталася вночі з 19 на 20 серпня, повідомляє Zaxid.net.

Пам’ятник у вигляді жінки, яка розриває кайдани на руках, був відкритий у 2008 році. Вандали знищили половину скульптури, відірвавши у неї голову.
На Львівщині вночі знищили пам’ятник УПА
На Львівщині вночі знищили пам’ятник УПА

Пам’ятник був розміщений у парку, що прилягає до будівлі Рава-Руської міської ради, за кілька метрів від самої установи.

"Подібні дії до пам’ятників у нашому місті сталися вперше. На території міста розташовуються пам’ятники не лише УПА, а й безліч інших, серед яких – жертвам Голодомору та сталінським репресіям, Українським Січовим Стрільцям, радянським воїнам, загиблим в роки Другої Світової війни... Однак до цього наруги над якимось з них не було", - розповіла міський голова Рави-Руської Ірина Верещук.
Вандали знищили пам’ятник УПА на Львівщині
Вандали знищили пам’ятник УПА на Львівщині

У міській раді припускають, що знищення пам’ятника УПА могло бути спланованованим.

"Враховуючи останні події зі знищення невідомими пам’ятників українським героям на території інших населених пунктів Західної України, не виключено, що і у Раві-Руській подібне знищення було вчинено з певних мотивів. Крім того, відірвану від скульптури голову з цинізмом було поставлено на постамент, наче вандали хотіли цим щось довести", – зазначила Верещук.
У Раві-Руській Львівської області невідомі знищили пам’ятник
У Раві-Руській Львівської області невідомі знищили пам’ятник. Всі фото zaxid.net 

Наразі міський голова звернулася до міліції із заявою про знищення пам’ятника УПА. На місці події вже працює слідча група лівоохоронців.

Все про: Львів

Немає коментарів: