ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 27 січня 2012 р.

27.01.2012р. Б. / Представник Папської Ради «Справедливість і мир» про економічний тероризм


Міжнародними фінансами керує нео-ліберальний «економічний тероризм», – вважає секретар Папської ради «Справедливість і мир». Єпископ Маріо Toсо висловив цю думку на вчорашній нараді, яку зорганізувала у Римі Італійська федерація банкірів та страховиків, що функціонує у рамках Конфедерації християнських профспілок «Реформа фінансової системи. Вклад Церкви. Пропозиції».

За твердженням секретаря Ватикану, правосуддя та фінанси всього світу зосереджені у руках міжнародної олігархії і не виконують свого головного завдання: підтримувати бізнес, роботу та сім'ю. Замість того, щоб служити цілісному, сталому розвитку,який охоплює усі народи, вони спрямовані лише на отримання прямого прибутку. Стають новим «Левіафаном», чудовиськом, що пожирає слабші підприємства і народи, – сказав єпископ Тосо.

Тим часом президент Папської Ради «Справедливість і мир» бере участь у Всесвітньому економічному форумі, який розпочався сьогодні в Давосі, Швейцарія. Кардинала Пітера Тарксона туди запросив засновник і голова щорічної конференції, проф. Клаус Шваб.


За матеріалами: Radio Watykańskie


Джерело:  Мандрівники Христа Царя

Немає коментарів: