ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 10 січня 2012 р.

10.01.2012р. Б. / На Тернопільському вокзалі влаштували різдвяний концерт (video)



Відео: 20 хвилин

Святковий концерт для тих, хто в дорозі - влаштували у Тернополі на залізничному вокзалі. Місцевий камерний оркестр у залі очікування дарував пасажирам різдвяно-новорічні твори.

 
Зала очікування тернопільського залізничного вокзалу вже другу зиму поспіль перетворюється на концертний хол. Творами Вівальді, Штрауса, українськими та європейськими колядками - Галицький камерний оркестр уприємнює хвилини чекання тим, кому довелося у ці святкові дні подорожувати. Серед слухачів - і тернополяни, які навмисно прийшли послухати оркестр. 


Щоби ніхто з пасажирів не проминув нагоди послухати концерт, про нього попереджають: цьогорічний виступ - навіть підлаштували під розклад руху потягів. 


Михайло Жуков, начальник залізничного вокзалу Тернопіль: «Минулого року о 20 годині розпочалося. Цього року ми розпочали о 19. це пов`язано з дніпропетровським поїздом, щоб люди із східної України побачили, як тут люди святкують». 


Тішити мандрівників музикою - це спільна ініціатива керівництва тернопільського вокзалу та місцевого камерного оркестру. Результатами вони - задоволені, попри різну реакцію слухачів. 


Олена Лайко, ведуча концерту: «Різна публіка, різні люди. Хтось не звик, хтось розмовляв., заходили, виходили. Але мене вразило, що тільки оголосили поїзд, люди сиділи до останньої хвилини, хоча кожен дивився на годинник, але мусили сказати, оголосити, тоді мусили вставати.. це приємно». 


Організатори обіцяють: традиції не перериватимуть, і щоріздва на тернопільському вокзалі лунатимуть колядки.


За матеріалами: 5 канал 

Джерело:  КРЕДО 

Немає коментарів: