ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 21 січня 2012 р.

20.01.2012р. Б. / Українські школярі масово «сидять» на таблетках



"...Дурман у зоні досяжності Щоп'яте дитяче отруєння в Києві - унаслідок вживання психотропних і наркотичних пігулок. Діти знайшли заміну трамадолу, і тепер масово купують безрецептурні опіумні таблетки..."

 


Кожне п'яте дитяче отруєння в Києві - унаслідок вживання психотропних і наркотичних пігулок.

 
Діти знайшли заміну трамадолу, і тепер масово купують безрецептурні опіумні таблетки. Медики Києва готують перелік таких відомих наркоманських речовин, які мають заборонити в аптеках до продажу неповнолітнім. 


Замість трамадолу українські підлітки знайшли безліч інших наркотичних пігулок. Відомі чи не усім школярам кайфові таблетки не заборонені для продажу дітям в київських аптеках. 


Заступник керівника ГУ охорони здоров'я КМДА Валентина Залеська розповіла, що зараз готується за інформацією наркологів зверенення до структури і буде ініціюватися хоча б підняття вікової категорії до 18 років щодо попередження доступу підлітків до аптек. 


Поки пігулки доступні дітям, батькам радять уважніше придивитися до підлітків. 


За матеріалами: ТСН  


Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: