ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 3 вересня 2018 р.

03.09.2018р. Б. / Глава УГКЦ: “Наша Церква в Україні та всьому світі є разом із Папою Франциском!” (+VIDEO)

Українська Греко-Католицька Церква підтримує Папу Франциска в усіх його починаннях, адже намагається нести добро не лише вірним, Всевишньому, а й Святішому Отцю.

На цьому наголосив Патріарх УГКЦ Блаженніший Святослав у своєму слові до вірних у неділю, 2 вересня, в соборі Святого Юра у Львові. Адже цього дня відбулося урочисте відкриття щорічного Синоду Єпископів УГКЦ.

“Наш Синод Єпископів УГКЦ — це видимий спосіб, у який ми святкуємо, звершуємо та переживаємо видиму і повну єдність сопричастя з наступником апостола Петра. Наша Церква в Україні та всьому світі є разом з Папою Франциском — разом із ним у його болях, стражданнях, а також у його радостях. Як улюблена донька хоче приносити нашому Отцеві тільки радість, ми зібралися на Синод, бо відчуваємо покликання бути благовісниками Доброї Новини, Божого Слова радості не тільки Його людові, а й Святішому Отцеві”, — зазначив Блаженніший Святослав.

Глава УГКЦ також побажав Божого благословення Апостольському нунцію в Україні архиєпископу Клаудіо Гуджеротті, оскільки він незабаром відвідає вірних на окупованих територіях.

Окрім цього, Предстоятель привітав усіх владик і подякував їм за участь у Синоді, а також згадав про три рівні відповідальності єпископів: за свою єпархію, помісну УГКЦ та всю Вселенську Церкву.


Немає коментарів: