ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 28 червня 2018 р.

28.06.2018р. Б. / Всеукраїнська Рада Церков закликає Путіна звільнити Сенцова та інших політв’язнів

Глави українських церков і релігійних організацій підписали звернення до президента Російської Федерації з закликом звільнити українських громадян, ув’язнених з політичних мотивів.

Спільне звернення члени Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій підписали 26 червня під час засідання, яке відбулося у Києві під головуванням єпископа Олександра Зан-Фабіана, повідомляє Інститут релігійної свободи.

“Заради милосердя і з гуманітарних міркувань просимо прислухатися до нашого заклику і сприяти якнайшвидшому звільненню і можливості виїхати в Україну Сенцова Олега Геннадійовича, Кольченко Олександра Олександровича, Сущенко Романа Володимировича, Гриба Павла Ігоровича, Карпюка Миколи Андроновича, Клиха Станіслава Романовича, Балуха Володимира Ігоровича та інших, зазначених в доданому списку”, – зазначається у зверненні ВРЦіРО.

Цим зверненням Рада Церков долучила свій голос до голосу світової та української громадськості, голосу багатьох країн і міжнародних організацій. Глави українських конфесій сподіваються на те, що президент Росії Володимир Путін прислухаєтеся до цього заклику і зробить все від нього залежне для прийняття позитивного рішення по даному питанню.

Джерело:  Воїни Христа Царя

Немає коментарів: