ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 16 серпня 2017 р.

16.08.2017р. Б. / Парафіянам с. Стрілків розповіли про згубний вплив сект на людину

3 та 11 серпня 2017 року, парафіяни с. Стрілків Стрийського району, мали змогу прослухати лекції про згубний вплив сект на людину, які на запрошення пароха о. Зиновія Микласевича, провів п. Іван Чопань, ліценціат із релігієзнавства та місіології, референт катехитичної комісії Стрийської єпархії. Метою проведених зустрічей є допомогти людям уникнути впливу сект та захистити від їхнього помилкового вчення. Під час першої зустрічі парафіяни ознайомилися з методиками вербування в секти, їхньою класифікацією, характеристикою та історією заснування. Тема другої зустрічі стосувалася поширення секти Свідків Єгови та їх згубної діяльності в християнському суспільстві.

Як зазначив доповідач, не варто недооцінювати вплив сект, до яких може потенційно піти кожна людина, з тих чи інших причин. Навпаки, необхідно пізнавати свою віру і жити нею, щоб не стати наживкою у дешевих прийомах маніпуляції осіб, що намагаються отримати власну користь із нашого незнання.

Немає коментарів: