ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 21 квітня 2016 р.

21.04.2016р. Б. / Німецькі католики, у відповідь на заклик Папи Франциска, зібрали для України 500 тис.євро і будуть збирати пожертви далі

Німецькі католики, у відповідь на заклик Папи Франциска, зібрали для України 500 тис. євро, повідомив 19 квітня голова Конференції католицьких єпископів Німеччини кардинал Рейнхард Маркс, передає Радіо Ватикану.

Приводом послужило звернення Папи від 5 квітня, в якому він нагадав про тяжке становище жителів Східної України і закликав всі католицькі єпархії Європи 24 квітня зібрати пожертви для нашої країни.

В знак солідарності з проханням Папи Франциска німецькі єпископи нададуть понтифіку особливе пожертвування. Це питання голова Конференції католицьких єпископів Німеччини обговорив з Папою Римським.

Немає коментарів: