ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 12 квітня 2016 р.

12.04.2016р. Б. / Тижневий огляд: життя УГКЦ (04.04-10.04)

4 - 9 квітня 2016 року священики УГКЦ о. Ігор Стус та о. Михайло Бойко з Української папської колегії Святого Йосафата, а також о. Даниїл Дербаль, ЧСВВ, та о. Сергій Знак, пасторальний координатор для українців в Іспанії, взяли  участь у курсі про «Екзорцизм та молитву визволення», який організувала Міжнародна асоціація екзорцистів. Міжнародні курси екзорцизму і молитви визволення відбулися у Папському університеті Цариці Апостолів у Римі. 

У вівторок, 5 квітня, в Києві, найменша держава в світі - Суверенний Мальтійський Орден представив тисячолітню харитативну діяльність в світі та двадцятип'ятирічну активність в Україні. З цієї нагоди до України прибув з офіційним візитом Альберт Ф. фон БОЗЕЛАГЕР, Великий Канцлер (Прем’єр-Міністр Міністр закордонних справ) Суверенного Мальтійського Ордену. Зустріч відбудеться в рамках конференції в Національному університеті імені Тараса Шевченка. Почесним гостем був Блаженніший Любомир Кардинал ГУЗАР.

в середу, 6 квітня 2016 року, 50 дітей учасників РУВ взяли участь у прощі «Гошів – Раковець» і краєзнавчо-пізнавальній екскурсії «Скелі Довбуша». Ця поїздка відбулася за ініціативи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, а також за благодійної та організаційної підтримки Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових структур України і Патріаршого паломницького центру...

7 квітня, на свято Благовіщення, Глава УГКЦ Блаженніший Святослав та члени Синоду єпископів освятили приміщення Патріаршого дому у Львові, який знаходиться поруч Львівської духовної семінарії Святого Духа та ФБФ УКУ. Глава Церкви переконаний, цей дім стане «батьківським домом для усіх дітей Церкви». У Патріаршому домі буде помешкання Глави УГКЦ та його співпрацівників, офіси комісій Патріаршої курії, Живе ТБ, «Живе радіо Воскресіння», а з часом офіс БФ «Карітас». А ще саме тут планують проводити Синоди Єпископів УГКЦ.

В Чортківському районному будинку культури ім. Катерини  Рубчакової  відбулася наукова конференція під назвою «Як є страждання, то і є воскресіння», приурочена 70 річниці Львівського псевдособору 1946 року.

В п’ятницю, 8 квітня, відбулось відкриття нового приміщення благодійного фонду “Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії” УГКЦ, що знаходиться в місті Коломия по вулиці Гетьманській. Для посвячення приміщення директор “Карітасу”, отець Сергій Триф’як запросив правлячого архієрея Коломийсько-Чернівецької єпархії, священиків, представників благодійного фонду з інших місцевостей та всіх не байдужих людей. 

В цей день у Навчальному центрі Національної гвардії України з дружнім робочим візитом перебував єпископ-помічник Львівський УГКЦ Преосвященний владика Венедикт. В рамках візитації парафії церкви Блаженного Миколая Чарнецького  владика ознайомився з працею військових капеланів у військових частинах, що дислокуються у місті Золочеві.

В неділю, 10 квітня, що в Івано-Франківську при храмі Святих Кирила і Методія, яким опікуються Отці Згромадження Воплоченого Слова, 29 березня 2016 року відбулася зустріч синкелів у справах монашества Української Греко-Католицької Церкви.

У неділю Владика Діонісій, Апостольський візитатор очолив прощу українців з північно-італійських регіонів до санктуарію Люрдської Матері Божої у К’ямпо (Віченца), що у регіоні Венето.

Пропонуємо до Вашої уваги:
Глава УГКЦ: Українцям задля преображення країни і світу потрібно пройти шляхом суспільного навернення.

Глава УГКЦ на Благовіщення: «У події Благовіщення спасіння людства об’являється у двох вимірах – вічному і дочасному».

Проповідь Блаженнішого Святослава на свято Благовіщення Пречистої Діви Марії

Послання Блаженнішого Святослава до духовенства і вірних УГКЦ та всіх людей доброї волі з нагоди року Божого милосердя

Глава УГКЦ: Життя нового єпископа буде сувоєм, на якому Бог писатиме історію спасіння українського народу.

24 квітня 2016 року, о 15:00, столицею України пройде Хресна хода під гаслом «Милосердя змінює світ». Очолить молитву Глава УГКЦ Блаженніший Святослав. 

Глава УГКЦ: «Місія cлужебниць: між постійною обновою та вірністю традиції».

Послання Синоду єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ про подолання моральної недуги корупції.

Постанови сімдесят першої сесії Синоду єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ.

Повага до людського життя. Діяльність асоціації лікарів-католиків в Україні.

14-15 травня вірні та духовенство Української Греко-Католицької Церкви вирушать у прощу із Патріаршого Собору до Вишгородської Богородиці. У Вишгороді Архиєрейську Божественну Літургію очолить Отець і Глава УГКЦ, Блаженніший Святослав.
Про особливості служіння у військовому шпиталі - капелан УГКЦ отець Юрій Лисишин. УГКЦ допомагає реабілітовуватись бійцям РУВ.

Що таке церква sui iuris? Розповідає о.Сергій Ковальчук - канцлер Львівської архиєпархії УГКЦ.

В УГКЦ розпочали створювати інтерактивну карту Церкви.

У Заздрості відбудеться друга благодійна літня школа англійської мови під егідою товариства «Свята Софія», США. Цьогоріч у тритижневому курсі, який відбуватиметься 4-23 липня, візьмуть участь 22 юнаків і  дівчат віком 15-21 років із Тернопільської, Львівської, Донецької, Харківської, Черкаської та Житомирської областей.

До 30-ї річниці дня пам’яті Чорнобильської трагедії у Києві 14 квітня  2016 р., відбудеться міжнародна екуменічна конференція "Екологічний та антропологічний вимір Чорнобильської аварії". Організаторами конференції виступають Українська Греко-Католицька та Римсько-Католицька Церкви у партнерстві з Міжнародним освітнім центром м. Дортмунт, Німеччина та Інститутом Св. Томи Аквінського.

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів: