ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 20 квітня 2016 р.

20.04.2016р. Б. / Євхаристійне чудо визнали в Польщі

Єпископ польського міста Легниця Збігнєв Керніковский офіційно благословив 17 квітня почитання «кровоточивої» гостії. Єрарх завив, що надзвичайне явище має ознаки «євхаристійного чуда». Він доручив настоятелю парафії, де відбулося це явище, підготувати належне місце, де б віряни могли помолитися перед гостією.

Історія «євхаристійного чуда» в Легниці така. На Різдво 2013 року освячена гостія впала на підлогу. Її підібрали і помістили в посудину з водою, де, за римо-католицьким звичаєм, її треба було розчинити. Однак незабаром на євхаристійному хлібі з'явилися червоні плями. Тодішній єпископ Легниці Стефан Ціхій створив комісію для розслідування цього феномена. У лютому 2014 року фрагмент гостії передали на аналіз у лабораторію.

За даними дослідження, яке робили в інституті судової медицини, фрагмент містив волокна м'язу, дуже схожого на серце. Аналізи також показали, що це була частина людської плоті, що зазнала поранення.

У січні 2016 року результати аналізів, які свідчили про наявність ознак євхаристійного чуда, представив єпископ Керніковський у Римі, в конгрегації віровчення. У квітні, отримавши відповідні рекомендації з Ватикану, він розпорядився підготувати місце для поклоніння реліквії.

Немає коментарів: