ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 18 лютого 2016 р.

18.02.2016р. Б. / МИТРОПОЛИТ АЛФЄЄВ ЗНОВУ ОЧОРНЮЄ І ОББРІХУЄ УГКЦ ТЕПЕР УЖЕ З ГАВАНСЬКОЇ ПЕРСПЕКТИВИ

Після повернення з Гавани керівник Відділу зовнішніх церковних з’язків Московського патріархату митрополит Ілараіон Алфєєф  дав інтерв’ю провідному пропагандистському кремлівському ресурсу «РИА Новости».
У цьому інтерв’ю Алфєєв продовжив свою інформаційну війну проти УГКЦ, головним посилом якої є «Рим добрий, а уніати – погані». Алфєєв повторив свої історичні побрехеньки про насильницьку Унію. При чому, Алфєєв вдався до чергового оббріхування УГКЦ та ЇЇ Глави Блаженнішого Патріярха Святослава. Алфєєв приписує Главі УГКЦ начебто образи на адресу Папи та патріарха Кіріла. Алфєєв вдався також до повторення міфів про розгром греко-католиками московського православ’я в Галичині та про небачене насильство греко-католиків над нещасними православними. Також Алфєєв звинуватив Блаженнішого Святослава у тому, що він, начебто, виконує політичне замовлення коли твердо стоїть в обороні прав УГКЦ проти московитських зазіхань. Цікаво зазначити, що Алфєєв заявив, що не бачить сенсу створювати комісію, яка б розглянула безперевні оскарження з боку Московського патріархату та його структур в Україні на адресу УГКЦ.

Немає коментарів: