ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

неділю, 11 жовтня 2015 р.

11.10.2015р. Б. / На молитву за мир в Україні прийшли всі церкви, крім Московського патріархату (+VIDEO)

Спільна молитва за мир в Україні відбулася на Михайлівський площі Києва. Туди прийшли римо-католики, греко-католики, священики УПЦ-КП та УАПЦ, представники вірменської церкви та інших конфесій, ідеться в сюжеті ТСН.

Організатори запрошували і священиків УПЦ Московського патріархату, однак ті не прийшли.

Духівництво різних церков говорили про те, що Україні як ніколи потрібна єдність. А молитва – це той захід, який може об'єднати всіх українців у такий важкий час. Особливо спільна молитва, яка є дієвішою і сильнішою – переконують священики.

"Завдання церкви – молитися, щоб Господь змилувався над нами і подарував нашому народу мир і злагоду", - пояснив ігумен УПЦ-КП Ієремія.

"Всі, хто воює на фронті РУВ – захищають єдність краю і мир. Вони теж належать до різних конфесій. Коли вони чують, що ми тут молимося разом – це для них дуже важливо", - переконаний архієпископ Римо-католицької церкви Петро Мальчук.

На Михайлівську площу також привезли мощі блаженної Марти Вєцької. Усе своє життя вона допомагала тяжко хворим у шпиталях. А після смерті їй молилися католики, уніати, вірмени та православні. Після молитви всі, хто прийшов на Михайлівську площу, мали змогу прикластися до мощів.



Немає коментарів: