ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 6 серпня 2016 р.

06.08.2016р. Б. / На передову повезли тепловізори, придбані за кошти вилучені з продажу ікон у Гарнізонному храмі

У Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла ЛА УГКЦ (м. Львів, вул. Театральна,11) близько місяця триває акція з продажу ікон «Митці – воїнам», яку організували львівські волонтери. За гроші від продажу ікон волонтери придбали тепловізори та іншу оптику, які вже повезли українським військовим на передову.

Місяць тому волонтери кинули клич поміж львівськими іконописцями і ті одразу принесли свої роботи у Гарнізонний храм для продажу. Один з таких авторів – Лев Скоп.

«Я – українець, а в Україні – біда. Ну і все, тут як хата горить, то рятуємо, правда ж?», – поділився думками іконописець Лев Скоп.

«Наші ікони купили в Америку, Канаду, Іспанію, в Німеччині хочуть придбати. Тобто досить активно відгукнулися, позитивно. Нам вдалося закупити, і ми доєдналися до інших волонтерів з певними сумами», – повідомив волонтер Богдан Масляк.

Коштами займалася громадська організація «Допоможи фронту» і вже прозвітувала. Разом з художниками зібрали понад 130 тис. грн. За ці кошти вдалося купити три тепловізори, а ще прилади нічного бачення, біноклі, монокуляри.

Усю оптику позначили штампом «не для продажу», аби їх не перепродали.

Окрім того, на схід передала медикаменти наша діаспора з Італії.

Львівські волонтери повезуть допомогу різним бригадам. «Пріоритет все-таки перша лінія, друга і третя, це вже більше по мірі можливості», – повідомив Богдан Масляк.

Волонтери вирушили на передову. А благодійна акція в гарнізонному храмі Петра і Павла триває, долучитися встигне кожен охочий.

Немає коментарів: