ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 21 травня 2018 р.

21.05.2018р. Б. / В Івано-Франківську відбувся фестиваль Христового міста «Вгору серця» (+світлини)

Уже одинадцятий раз поспіль в Івано-Франківську відбувається фестиваль Христового міста «Вгору серця». Його організатором є Молодіжна комісія Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ за підтримки міської влади та друзів-партнерів. 

Цьогоріч в рамках фестивалю відбувся Марш за життя і сімейні цінності. Зібрались учасники на площі біля драмтеатру та пройшли вулицею Незалежності до Вічевого майдану. Там, відбувся гала-концерт в рамках фестивалю. Окрім того, в різних мікрорайонах міста відбулися духовні концерти в рамках фестивалю «Вгору серця».

На цьогорічний фінальний захід фестивалю приїхали гості з Києва, Хмельницького та Дрогобича. Звісно ж не обійшлося і без виступів місцевих колективів. Серед них є і дебютанти фестивалю – молодіжний гурт «Орієнтир», для яких це був перший виступ на великій сцені.

Хедлайнерами ХІ фестивалю Христового міста «Вгору серця» став виступ сучасного молодіжного театру «GLORIA» з м. Дрогобич. Вони привезли на фестиваль духовно-культурний перформанс. Молодь показала виставу про Зарваницьку ікону Матері Божої за допомогою пантоміми, театру тіней та фаєр-шоу. 

Фестиваль «Вгору серця» діє в Івано-Франківську з 2005 року. Звично він триває декілька днів і завершується напередодні Дня міста. Його ініціювали практикуючі християни, назвавши фестивалем Христового міста. Як каже представник Молодіжної комісії Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ о. Зеновій Слоїк, цей фестиваль є виявом певної християнської позиції: говорити вголос про Бога.

Немає коментарів: