ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 29 січня 2018 р.

29.01.2018р. Б. / Освячення іконостасу каплиці св. Миколая Чудотворця у ліцеї ім Героїв Крут

8 січня 2018 р. з нагоди 100-річчя бою під Крутами у Львівському державному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Крут відбулася Архиєрейська Божественна Літургія та Чин освячення іконостасу й розпису святилища.

Архиєрейську Службу Божу очолив Преосвященніший владика Володимир, єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ, у співслужінні з військовими капеланами, які свого часу здійснювали духовний супровід у даному закладі: о. Степаном Сусом, синкелом у справах капеланства ЛА УГКЦ, о. Тарасом Михальчуком, о. Андрієм Сіданичем, о. Михайлом Білецьким та о .Володимиром Адамчуком.

У своїй гомілії владика Володимир наголосив на важливості живого спілкування з Творцем через іконостас, який допомагає входженню у простір молитви для особистого пережиття Бога.

Щира подяка всім жертводавцям і добродіям, які спричинилися до появи іконостасу та розпису святилища у каплиці св. Миколая Чудотворця, адже крутяни, споглядаючи образи на іконостасі, зможуть глибше пізнати Господа.

Немає коментарів: