ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 16 грудня 2017 р.

16.12.2017р. Б. / Мер-мусульманин «скасував» Різдво в Назареті

Мер Назарету – мусульманин за віросповіданням, Алі Салам скасував заплановані на Різдвяний час святкові заходи, зокрема, великий фестиваль та різдвяну ярмарку, які користуються великим попитом туристів, повідомляє The Time of Israel.

Мер заявив що визнання Дональдом Трампом Єрусалиму столицею Держави Ізраїль забрало у нього святковий настрій і тому він вирішив скасувати святкування Різдва в Назареті цього року.

Назарет – важливе паломницьке місце: тут Архангел Гавриїл звістив Пречистій Діві Марії, що вона стане матір’ю Месії, тут Свята родина замешка після свого повернення з Єгипту. Ісуса називали Назарянином, тобто, мешканцем Назарету.

Як зазначає видання Різдвяна ярмарка є одним з головних джерел доходів цього міста, де християни складають заледве одну третину мешканців, а все решта – мусульмани.

Джерело:  Воїни Христа Царя

Немає коментарів: