ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 14 червня 2017 р.

14.06.2017р. Б. / У Ватикані відбудеться «Міжнародна дискусія про корупцію»

У четвер, 15 червня 2017 р., Дикастерія служіння цілісному людському розвиткові, у співпраці з Папською Академією Соціальних Наук, організовує «Міжнародну дискусію про корупцію». Зустріч відбуватиметься в осідку згаданої Папської Академії.

Мова йде про першу таку зустріч, присвячену призадумі над цією проблематикою глобального характеру та її тісному зв’язкові з організованою злочинністю й мафією. Вона збере християн і нехристиян, представників Церкви та інституцій, суддів, правоохоронців, представників рухів, заанґажованих в боротьбу з цим явищем, та постраждалих. Крім того, до учасників приєднаються деякі посли, акредитовані при Святому Престолі.

Про підсумки дискусії буде повідомлено в спеціальному комюніке. Того ж дня побачить світ книга-інтерв’ю Вітторіо Альберті й кардинала Петера Турксона, Префекта Дикастерії служіння цілісному розвиткові людини, під назвою «Корупція», передмову до якої написав Папа Франциск.

Немає коментарів: