ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 11 лютого 2017 р.

11.02.2017р. Б. / Збірка необхідних речей для українських воїнів

На парафії Введення в Храм Пресвятої Богородиці (м. Львів, вул. Чукаріна, 5) відбулась чергова збірка необхідних речей для українських воїнів.

У списку найнеобхіднішого: засоби гігієни, медикаменти, одяг, крупи, кава, чай і т.д. Охочих допомогти тим, хто дбає про безпеку всієї України, відгукнулось чимало.  Координатор збірки – о. Володимир Дмитрів, а його помічники – учасники молодіжної спільноти «Християнська Душа».

Найбільше парафіяни і прихожани храму приносили домашню консервацію, крупи, медикаменти, печиво.  Окрім того, передавали  кошти на потреби військових.  Важливо, що до збірки долучились не лише дорослі, а й діти. Так учні прилеглих шкіл передавали плакати, власноруч зроблені листівки та вдячні листи. Навіть дошкільнята  проявили ініціативу та разом із вихователями підготували плакат, щоб виявити свою вдячність та підтримку.

Повідомила Мар’яна Ніколаєнко, голова МХС «Християнська Душа»

Немає коментарів: