ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 28 лютого 2012 р.

28.02.2012р. Б. / Польський єпископ записав музичне звернення до Європи



 

Єпископ-помічник Ченстохови Антоній Длугош нещодавно завершив запис нового диска під назвою «Європо, ти не можеш жити без Бога». Владика відомий також тим, що пише пісні для дітей. 
 
Новим альбомом він мав на меті підбадьорити Старий Континент, який «винен» в тому, що забув про своє християнське коріння. Ще в Постсинодальному Апостольському Повчанні «Ecclesia in Europe» від 2003 року Йоан Павло ІІ використав суворі слова, говорячи про «тихе відступництво», що відбувається на континенті. Своїм диском єпископ Длугош прагне долучитись до нової євангелізації. 

Альбом містить 11 пісень, які були записані з допомогою кількох відомих польських співаків. «Таким чином я хочу наголосити на тому, що Христа неможливо виключити з життя Європи»,– зазначив єпископ. 

71-річний єпископ-помічник Ченстохови був призначений на цю посаду у 1994 році Йоаном Павлом ІІ. У своїй країні він відомий своєю участю у релігійних телепрограмах для дітей, під час яких він виконував пісні на біблійну тематику, адаптовані для дітей, а також працею з наркозалежними і неповносправними. 




За матеріалами: Католицький Оглядач

Джерело:  КРЕДО 

Немає коментарів: