ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 10 листопада 2011 р.

10.11.2011р. Б. / Чи можна бути християнином і «сучасною» людиною


За часів комунізму вважалося, що бути віруючим у Бога несучасно. Наголошувалося на тому, що людина повинна мати матеріалістичний світогляд. Такі міфи створили страх у суспільстві, що несучасним є той, хто вірить у Бога.


Про це сказав Блаженніший Святослав (Шевчук) 8 листопада під час веб-конференції на tochka.net, вказуючи на чинники процесу секуляризації в Україні. Предстоятель УГКЦ закликав всіх вірних не боятися бути християнами у суспільстві, не боятися відкинути все те в суспільній культурі, що суперечить християнській вірі. 


За словами Блаженнішого Святослава, найпотужнішим чинником секуляризації в Україні є те, що християни перестають жити, згідно зі своєю вірою. «Ми є християнами лише у Церкві, у суспільстві ж ми поводимося так, як невіруючі», − сказав Предстоятель УГКЦ. 


За матеріалами: Департамент інформації УГКЦ 

Джерело:  КРЕДО


"Християни-українці! Не комплексуйте і не кривіть душею, а завжди та всюди залишайтеся собою і щирими з Христом, не соромтеся Його та себе самих посеред злого й перелюбного світу!"  

Катехит парафії Преображення Господнього р.Б. Леонід. 

Немає коментарів: