ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 22 лютого 2018 р.

22.02.2018р. Б. / Триває тиждень молитов про тверезість народу

Триває тиждень молитов про тверезість народу, який розпочався в неділю, 18 лютого
«Сучасний світ переживає велику суспільну катастрофу алкоголізму, який нищить життя поодиноких осіб і всього суспільства, руйнує сім’ї, позбавляє дітей батьківського дому, заважає їхньому фізичному та психічному розвитку, таврує їхніх батьків. Алкоголізм — це лихо, з яким можна і треба боротися всіма можливими засобами. Одним із них, і дуже дієвим, є свідоме рішення про цілковиту відмову від спиртного, щоби своїм прикладом допомогти іншим подолати погану звичку».
(Святий Йоан Павло ІІ, 20 січня 1979)
Духовна війна за майбутнє нації має багато фронтів, плацдармів та театрів бойових дій. І одним із них є протистояння демонічним впливам, які здійснюються через потурання нездоровим залежностям, що калічать душі та тіла не лише окремих людей чи родин, але й цілих етносів і народів. Сказане повною мірою стосується алкоголізму. Отож звертаємося до всіх християн з проханням відгукнутися на заклик Церкви та взяти участь у молитовній битві проти цього сатанинського прояву гріха і занепаду на багатостраждальній землі України, яка потребує освячення та благословіння.

Немає коментарів: