ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 18 вересня 2017 р.

18.09.2017р. Б. / Українська громада Лісабону передала сьогодні ветеранам Батальону національного захисту "Кривбас" спеціалізований мінібус

Українська громада Лісабону передала сьогодні ветеранам Батальону національного захисту "Кривбас": Данису Золотарьову та Андрію Єрьоменко спеціалізований мінібус, який свого часу Спілці Українців у Португалії надала португальська похоронна фірма "Servilusa".

Ветерани "Кривбасу", яких супроводжувала відомий волонтер з Мадриду - Марія Вертецька, відвідали також УГКЦ у Лісабоні, де подякували українській громаді за допомогу та Посольство України в Португалії, де були прийняті послом України в Португалії - Інною Огнівець, яка передала ветеранам особисту допомогу зібрану українськими дипломатами.

Висловлюємо окрему подяку активістам, що вагомо долучилися до цієї доброї справи, а саме: Миколі Шимоняку, Юрію Кондрі, Оксані Шевчишин, Степану Бику, Олесі Заяць та Андрію Заячковькому.

Слава Україні!

Немає коментарів: