ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 6 липня 2017 р.

06.07.2017р. Б. / На Інтерактивній карті УГКЦ уже 1920 позначок

Парафiю Української Греко-Католицької Церкви в угорськiй столицi та ще кiлька десяткiв позначок нанесено за останнiй мiсяць на Iнтерактивну карту УГКЦ.

Українська Греко-Католицька парафія Покрови Пресвятої Богородиці в Будапешті проводить свої богослужіння в римо-католицькому храмі Святого Михаїла, який знаходиться в центрі угорської столиці, на відомій туристичній вулиці Ваці. Душпастирство українців в Угорщині відбувається під опікою Пасторально-міграційного відділу УГКЦ у співпраці з Угорською греко-католицькою митрополією.

Окрім того, на карту нанесено нові душпастирства УГКЦ у Польщі в містах Ожарув-Мазовецький, Радом, Козеніце, Острув-Великопольський та Пщина. На карті ви можете знайти інформацію про місце розташування, час богослужінь та контактні телефони цих душпастирських осередків.

Також були додані монастирі та місійні станиці сестер ЧСВВ в Україні та за кордоном. Зокрема у містах: Львові, Запоріжжі, Брюховичах, Крефельді у Німеччині, селах: Береги та Корчин на Львівщині, Вишнівчик на Тернопільщині.

Серед інших об’єктів − парафія святого Андрія Первозванного (м. Ланкастер, США), каплиця Покрови Пресвятої Богородиці (м. Балта, Одеська область), церква Святого Миколая (м. Радехів, Львівська область), церква Різдва Пресвятої Богородиці (м. Редінґ, США) тощо.

Наповнення Інтерактивної карти УГКЦ триває. Ви можете допомогти проекту, надіславши інформацію про свою парафію чи церкву на електронну пошту mapugcc@gmail.com або фейсбук-сторінку https://www.facebook.com/mapugcc/.

Немає коментарів: