ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 13 травня 2016 р.

13.05.2016р. Б. / Діти з Донеччини відвідали Теребовлянську школу та Зарваницю

З 29 квітня по 3 травня Теребовлянський НВК гостинно приймав 15 дітей з смт. Юр’ївки (Донецької області), а також з Ялти разом з їхнім керівником Наталією Мануїловою. Вік дітей від 12 до 16 років, навчаються вони у ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та №2. Школярі, які прибули на Теребовлянщину, - це переможці літературного конкурсу Першотравневого району «Схід та Захід разом!».

Діти перебували у місцевих сім’ях та ознайомились із традиціями святкування Великодня на Західних теренах України, потоваришували зі своїми однолітками.

Відтак діти відвідали Марійський духовний центр «Зарваниця», колегіум для дівчат «Знамення», помолилися біля чудотворної ікони Матері Божої Зарваницької, побували на Божественній Літургії, яку очолив Владика Василій Семенюк. Архиєрей привітав гостей та уділив благословення.

У м. Теребовлі діти завітали у греко-католицьку церкву св. о. Миколая, де отець-мітрат Іван Сивак подарував кожній дитині великодній рушничок. Прощальний вечір у Теребовлянському НВК біля дружнього вогнища видався незабутнім. Щирі посмішки, подарунки, дружні обійми, побажання миру, добра, єдності. Діти поверталися додому із хорошими враженнями про Західні терени України.

Немає коментарів: