ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 6 жовтня 2018 р.

05.10.2018р. Б. / За участі духовенства УГКЦ у Києві відбудеться форум «Україна: виклики розділеної держави»

У Києві говоритимуть про шляхи примирення і розвитку України. За участі духовенства УГКЦ відбудеться форум «Україна: виклики розділеної держави». БФ «Карітас-Київ» ініціює суспільне обговорення шляхів примирення України.

9 жовтня 2018 року, о 18:00 в Києві відбудеться форум «Україна: виклики розділеної держави». Захід присвячений проблемам, які стоять перед українським суспільством в контексті воєнних подій після Майдану 2013–2014 року. Головна мета форуму: аналіз та осмислення реалій українського суспільства, культури, освіти, гуманітарної та політичної складової, пов’язаних із війною, поділами в межах суспільства, держави, на національному і глобальному рівнях. Саме тому організатори – Благодійний фонд «Карітас-Київ» та Головне територіальне управління юстиції у місті Києві – запрошують до обговорення широке коло експертів з активною громадянською позицією.

Україна перебуває у стані драматичного протистояння, де зовнішні конфлікти помножуються внутрішніми поділами суспільства. Реальність війни спонукає замислитися над природою миру, шляхами творення тривкого миру і сталого розвитку, звернутись до аналізу витоків і проблем, що стоять перед Україною.

Спікери форуму:
Антон Дробович – філософ, громадський активіст, культурний діяч
Катерина Тягло – кандидат соціологичних наук, дослідниця, менеджерка соціально-культурних проектів, письменниця
Галя Василенко – редакторка, перекладачка. Випускниця Києво-Могилянської академії зі спеціальностей «Історія», «Юдаїка». Досліджує культуру історичної пам’яті в Україні, зокрема, пам’ять про історичні травми. Членкиня редколеґії журналу «Ідеологія та політика».
о.Андрій Боднарук – голова Прес-бюро Київської Архиєпархії УГКЦ
Мар’яна Колотило – кандидат філософських наук, дослідниця в галузі філософії освіти та політичної філософії, викладач КПІ ім. Ігора Сікорського
Віолета Артемчук – координатор Гарячої лінії ГО «Донбас СОС»

Захід відбудеться 9 жовтня з 18:00 до 19:30 за адресою:

Для участі у форумі потрібно зареєструватися:
https://goo.gl/forms/6Hq09nv3Nctps1jv2

Форум реалізується в рамках проекту «Об’єднуючи людей заради розбудови миру».

Сторінка події у фейсбуці: https://www.facebook.com/events/329008560987982

Контактна особа:  Яна Рожнятовська (066) 447 75 97, janina.rojniatovskaia@gmail.com

Джерело:   Прес-служба Київської Архиєпархії УГКЦ

Немає коментарів: