ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 24 березня 2014 р.

24.03.2014р. Б. / Під час Великого посту нам треба налагодити відносини до наших ближніх,- Любомир Гузар


Під час великого посту нам треба налагодити відносини до наших ближніх,- Любомир ГузарУкраїнцям треба об`єднатися як одна велика родина у цей важкий для країни час. Про це, виступаючи на сцені під час народного Віче на київському Майдані, заявив архиєпископ-емерит УГКЦ Любомир Гузар.

"Бог є для нас Отець, Який за нас дбає. Зараз, під час Великого посту, це саме той час, коли нам треба налагодити відносини до наших ближніх. 

Де б ми не жили, ми є один одному брати і сестри. Треба зараз думати як найкраще підтримати наших братів у всіх областях, які сьогодні перебувають під окупацією. 

Нам зараз слід особливо задуматися над тим, як бути однією родиною. Тоді ми будемо сильні", - сказав Блаженніший Любомир Гузар під час проповіді.

Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на GAZETA.

Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: