ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 11 березня 2014 р.

11.03.2014р. Б. / Яценюк їде до Обами, аби налякати Путіна черговими заявами США про «стурбованість» і «занепокоєння» (video)

Яценюк їде до Обами, аби налякати Путіна черговими заявами США про "стурбованість" і "занепокоєння"
Візит прем'єр-міністра Арсенія Яценюка до США покаже, наскільки міжнародна спільнота схвильована ситуацією у Криму.

Про це в ефірі ТСН.Тижня заявив виконувач обов'язків міністра закордонних справ Андрій Дещиця, відповідаючи на питання про майбутню поїздку Яценюка до Вашингтона.  

"Це дуже важливий візит. Цим візитом ми ще раз підтверджуємо те, що найважливіші гравці на міжнародній арені стурбовані ситуацією в Україні. 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк їде обговорити питання пошуків шляхів вирішення ситуації в Криму і в Україні. Передбачена його зустріч з президентом США Бараком Обамою, з віце-президентом США, і ми сподіваємося, що під час цих розмов ми знайдемо спільні підходи до того, як вирішувати ситуацію в Криму, як зупинити агресію", - зауважив Дещиця.

 Відповідаючи ж на питання, чи можливе введення військ НАТО на територію України, дипломат наголосив, що український уряд зайняв позицію вирішення конфлікту мирним шляхом. При цьому Дещиця зауважив, що водночас вони дуже занепокоєні тим, що "російська сторона, російська армія продовжує ескалацію, наступ".

Зазначимо, що крім того, Дещиця наголосив, що українці мають не піддаватись на провокації Москви і не допустити ескалації конфлікту та жертв.




Джерело:   ЕКСПРЕС.ua

ІНШІ НОВИНИ:

Останні 4 роки здійснювалась системна диверсія для підриву національної безпеки і оборони України, - Яценюк
http://ipress.ua/news/ostanni_4_roky_zdiysnyuvalas_systemna_dyversiya_dlya_pidryvu_natsionalnoi_bezpeky_i_oborony_ukrainy__yatsenyuk_53367.html
Янукович досі вірить, що він є головнокомандувачем української армії
http://ipress.ua/news/yanukovych_dosi_viryt_shcho_vin_ie_golovnokomanduvachem_ukrainskoi_armii_53383.html
Колишній президент України Віктор Янукович обіцяє оскаржити рішення уряду США про надання фінансової допомоги Україні
"Я звернуся до Конгресу США, Сенату та Верховного суду США. Ви не маєте права давати гроші цій країні і цій владі, ви не маєте права фінансувати бандитів", - сказав екс-президент.
http://ipress.ua/news/yanukovych_obitsyaie_poskarzhytysya_na_obamu_u_verhovnyy_sud_ta_kongres_ssha_53380.html
В.о. міністра оборони Ігор Тенюх заявляє, що на південно-східних кордонах України і в Криму знаходиться 220 тисяч російських військових. У їхньому розпорядженні 1,8 тис танків, понад 400 вертольотів, 150 літаків і близько 60 кораблів...
http://ipress.ua/news/rosiya_pidvela_do_kordoniv_z_ukrainoyu_220_tys_viyskovykiv__tenyuh_53376.html

Немає коментарів: