ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 18 березня 2014 р.

18.03.2014р. Б. / «30 млн. дітей вбито абортами за 22 Незалежності України –це ціла нація!» - Владика Дмитро

Вшанування пам’яті невинно убієнних дітей абортами та Небесної Сотні відбулося на головній площі м. Чорткова. Заупокійну панахиду очолив єпарх Бучацький, владика Дмитро (Григорак), ЧСВВ, разом з духовенством Бучацької єпархії.

У повчальному слові владика  Дмитро звернувся до присутніх:
«30 млн. дітей  вбито абортами за 22 незалежності України –це ціла нація! Це наші вчені, лікарі,  наші президенти, воїни. Вони мали б бути учасниками нашого суспільства, будувати наше майбутнє. Але вони вбиті руками наших батьків, лікарів».

Це прямий зв'язок з подіями, які є зараз в Україні, з тими бідами, нещастями, горями. Ми часто питаємо Господа: "Чому, Боже, ти допускаєш смерті невинних дітей?"   Але ж ми знаємо, що всякий гріх, особливо важкий, має свої наслідки. За нього треба платити, і часом, дуже дорогою ціною. Аборти – важкі гріхи. Це страшне вбивство батьками і матерями. Більші кари нас чекали б за це, якщо б Господь  не відвернув. Щоб зло до нас не вернулося – залежить від кожного з нас. Саме тоді, коли ми кажемо гріхові «ні», то зупиняємо зло. Це є час каяття, з виконанням всіх умов доброї сповіді.

«Ми згрішили. Але маємо пообіцяти більше того не робити НІКОЛИ», - наголосив преосвященний владика Дмитро (Григорак).

Пізніше діти з катехитичної школи при монастирі ЗСПР представили фрагмент з Хресної дороги ненароджених дітей, а маленькі парафіяни храму Преображення Господнього, на знак молитовної пам’яті, випустили в небо синьо-жовті кульки.

Прес-служба Бучацької єпархії  УГКЦ

Воїни Христа Царя

Немає коментарів: