ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 8 лютого 2013 р.

08.02.2013р. Б. / В Англії узаконили гомосексуальні «шлюби»


 
Британський парламент схвалив закон, який дасть можливість гомосексуалістам укладати визнаний державою шлюб.

Схвалений у Лондоні закон радше символічний, бо одностатеві чи гомосексуальні пари у Великій Британії вже кілька років мають право офіційно реєструвати партнерства, які юридично майже не відрізнялися від традиційних подружжів. 

Такі партнерства визнають офіційні державні органи, сторони таких партнерств мають майнові права, навіть права та обов’язки щодо догляду за дітьми. 

Прибічники цього закону мотивують його необхідністю рівноправ’я:
«Окремі люди чи пари не повинні мати інші права тільки тому, що вони іншої сексуальної орієнтації», - заявляє прем’єр-міністр Дейвід Камерон. Він також заявив, що «жодні церкви чи релігії, які не визнають одностатевих шлюбів, не будуть змушені освячувати такі подружжя». 

Попри те, що, згідно з опитуваннями, більшість британців підтримує право одруження для гомосексуальних пар, в цій країні є чимало й гучних опонентів закону. Серед них – Англіканська церква, що дуже вагомо, бо вона є офіційною церквою в державі і, наприклад, зареєстровані нею шлюби мають юридичну силу. 

Важливим фактом є те, що главою церкви в Англії є королева, яка також є главою держави, а єпископи Англіканської церкви мають гарантовані місця у Палаті лордів британського Парламенту. 

Проте вплив церкви у британському суспільстві зараз не вирішальний. Та й інші противники одностатевих шлюбів опинилися у меншості. 

Спочатку закон діятиме на території Англії та Уельсу, але подібні зміни також готує шотландський парламент. У Європі такі закони вже діють у Бельгії, Голландії та в скандинавських країнах. На черзі – Франція, де з цього приводу відбуваються ще більш запальні суперечки, ніж у Британії.

Нагадаємо про 15 причин, чому суспільство не повинно легалізувати одностатеві «шлюби».

За матеріалами: Радіо Свобода

Джерело:    КРЕДО

1 коментар:

Unknown сказав...

-СОДОМІТІВ НА ПАЛІ!-

Чим би не мотивували правники прийняття такого Закону, але є наявнивний факт - ПРОДАЖУ СВОЇХ ДУШ САТАНІ...