ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 31 серпня 2015 р.

31.08.2015р. Б. / Владика Венедикт: «Дуже важливо вкладати зусилля, старання у своє життя, у те що нам принесе прибуток, відсотки, коли ми прийдемо до Господа»

На цьому наголосив Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії, під час свого пастирського візиту, 30 серпня 2015 року, до парафії св. Миколая (с. Підбірці, Пустомитівський р-н).

З проханням про архієрейське благословення, щирими привітаннями та відкритими серцями зустрічали владику парафіяльна спільнота із адміністратором о. Михайлом Будником та запрошеними священиками.

У своїй проповіді Архиєрей запевнив вірних словами: «Ми живемо лише раз. Погляньмо, як легковажно тратиться життя на будь-що, на речі не потрібні і не важливі, а життя неповторне. Якщо бізнесмен має кошти, то він хоче якнайкраще їх вкласти. Для чого? Щоб мати прибуток, правда ж? Шукає в якому банку найбільші відсотки або шукає місце, котре найкраще може принести прибуток. Любі, дорогі, наше життя ми також неминуче вкладаємо, якщо ми його вкладаємо у добрі справи, у Божі справи, то це нам теж принесе відсоток. І коли помремо, то там будемо мати якийсь прибуток. Погляньмо, ми вкладаємо час, зусилля, старання у те що так залишимо на землі. Кажемо нічого не заберемо. Тому, дуже важливо вкладати зусилля, старання у своє життя, у те що нам принесе прибуток, відсотки, коли ми прийдемо до Господа. Як я вже згадував ми часто так живемо, немовби жили вічно. Ні, немає різниці скільки ми і де живемо, але неминуче час прийде, коли прийдемо до Господа».

Завершився пастирський візит єпископа словами вдячності вірних, молитвою «Боже великий єдиний», архиєрейським благословенням та спільною світлиною, на згадку про ці відвідини.

Немає коментарів: