ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 19 серпня 2013 р.

19.08.2013р. Б. / Турецькі археологи заявили про знахідку «міста Авраама»

n_52591_4
Неподалік від міста Кіліс, що на півдні Туреччини,  археологи виявили «втрачене місто» бронзового століття, в якому, за твердженням керівника розкопок Атілли Енгін, міг жити біблійний пророк Авраам. 

«Згідно даним папірусу залізного століття, виявлене тут втрачене місто було тим містом, де жив пророк Авраам». Таку заяву професора Республіканського університету Туреччини Атілли Енгіна наводить «Hurriyet Daily News». На який саме документ посилається Енгін, де він був виявлений і про що в ньому йдеться, з повідомлення не зрозуміло. Результати роботи археологів поки не опубліковані в рецензованих міжнародних журналах. 

Крім зв'язку виявленого міста з біблійним пророком, Енгін розповів про знайдення на місці розкопок скарбу зі срібних монет у кількості 134 штуки. За словами вченого, вони належали «скарбниці Олександра Великого». 

Розкопки на місці, яке отримало назву курган Ойлум, проводилися протягом трьох сезонів. Тут, за словами Енгіна, були знайдені клинописні таблички і печатки хетських царів. Документи, що датуються 3000 роком до нашої ери, говорять про важливість місця і про те, що воно, можливо, було столицею. Вчені вважають, що місце відповідає древньому місту Улліс (Ullis), але не беруться це стверджувати до виявлення додаткових артефактів.
 
За матеріалами: lenta.ru 

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: